Zipp Zapp

19.99 

Mbani ushqimin tuaj te fresket shume me gjate dhe shijoni cilesine dhe freskine e produkteve duke i rujtur ato dhe vlerat e tyre ushqyese me ndihmen e mbyllesit te qeses Zipp Zapp.

Mbyllesi Zipp Zapp, punon me bateri permes se ciles nxehet teli i cili ngjet qeset e hapura shume shpejt dhe keshtu mbani freskine e produkteve tuaja aty ku duhet, ne qese.

Zipp Zapp ne anen tjeter ka nje preres te vogel i cili ju ben te mundur hapjen e qeseve shume me lehte dhe me shpejte. Pas perdorimit, vetem ktheni Zipp Zapp ne anen tjeter dhe mbyllni qesen ne cast.

Me blerjen e Zipp Zapp ju merrni gratis edhe mbajtesin me magnet e cila gje ben te mundur vendosjen e Zipp Zapp permes magnetit ne cdo siperfaqe metali si frigorifer.

Ju gjithashtu merrni edhe 10 qese gratis per te mbajtur ushqimet tuaja te preferuara te fresketa.

Porositni nje dhe filloni te kurseni ushqimin tuaj si dhe konsumoni ushqim te fresket dhe me vlera ushqyese.