Slim N Lift Waist shaper

24.99 

SLIM N LIFT WAIST SHAPER


Formesoni belin ne cast me perdorimin e Slim N Lift Waist Shaper. Eshte i bere nga materiali i bute dhe elastike por efekti nga perdorimi i ketij produkti eshte i mahnitshem. I disponueshem ne dy ngjyra te ndryshme, zeze dhe bezh, mund te kombinohet ashtu qe mos te shihet fare nen rrobat tuaja.