Out of Stock

Viz clear HD

19.99 

VIZ CLEAR HIGH DEFINITIONVendoset ne veturë në pak sekonda dhe lëshohet me një gisht për të bllokuar reflektimin nga dielli, ndersa natën vetëm përdorni pjesën tjetër e cila do ju ndriqoj natën duke bllokuar dritat që ju marrin sytë që të mund të shiqoni pastër dhe kthjellët, pa i lodhur sytë.Mos vozitni me reflektim dhe dritë të rrezikshme.

Nëse mbani syze me dioptri, Viz Clear HD ju ofron mbrojten e duhur nga dielli dhe reflektimi, duke eliminuar nevojën për syze të shtrenjta të diellit me dioptri.

Kur dielli perendon, drita verbuese e ndriqimit rrugor dhe veturave nga ana tjetër, shpesh e bëjn gati të pamundur shikimin, por mos u frigoni sepse keni Viz Clear HD. Me mbrojtësin e natës përfitoni shikim të rezolucionit të lartë, ngjyra dhe kjartësi e cila reflekton dritën, për shikim të kjart.

Në muzgun e ditës, syzet e diellit e vështirsojn dukjen edhe më shumë, por me Viz Clear HD ju mund të ndroni mbrojtëset e ditës dhe natës duke iu përshtatur ambientit. Dritat tranzicionale krijojn ngjyra të gjalla dhe kjartësi të cilën nuk mund ta keni me syze të diellit.

Aktualishte nuk ka sasi nga ky produkt!

Categories: ,