Twista mop

13.99 

SHTUPA REVOLUCIONARE ANGLEZE!

Kjo shtupë dyshemeje ka mekanizmin e vetshtrydhjes, bisht teleskopik për përshtatje më të mirë gjatë punës me te, dhe kokën pastruese e cila ka aftësi super absorbuese. Kjo shtupë e shpërndan dhe mbledh ujin njësoj, pa rrjedhur dhe pa pikuar. Shtupa për dysheme Twista Mop është shumë e lehtë te përdoret, shtrydhet ne mënyrë cilindrike dhe nuk zë shumë vend.

Kjo  super shtupë është e mirë për pastrimin e dyshemeve që nuk pastrohen lehtë, bën mrekullira në pllaka, linoleum, parket si dhe ne dyshemen me laminat apo cfarëdo dyshemeje tjetër.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Twista mop”

Your email address will not be published. Required fields are marked *