True Cover Redefined

29.99 

PRODUKTI REVOLUCIONAR NE BOTEN E MAKE-UP!

True Cover, një zbulim revolucionar në botën e kozmetikës. Kjo është një zgjedhje e shëndoshë për të gjitha problemet që keni me lëkurën. True Cover mbulon edhe problemet serioze në lëkurën tuaj, si aknet , shenjat e lëndimeve të ndryshme, shenjat e lindjes por edhe ato të fituara gjatë jetës.

Lënda bazë e True Cover-it, është uji shumë i pastër pa kemikale dhe shtesa të ndryshme. Përmbane shtesa të bimëve si: aloa, kamomil dhe livando, të cilat hidratojnë dhe bëjnë revitalizimin e lëkurës së ndieshme. Është i testuar dermatologjikisht, nuk e irriton lëkurën, vepron si antialergjik dhe nuk përmban parfume.

Ky paketim permban 2 shishe nga 15 ml. Mund te zgjidhni 2 shishe nga kombinimet e mundshme te nuancave te True Cover Natural ose Medium.

Fshije