Out of Stock

Super slicer

14.99 

“I pret perimet me lehtësi” Gazeta The Guardian

 

Super Slicer është mënyrë e përsosur për të shijuar salada të shijshme dhe ushqyese! Pret në feta, në unaza por edhe në shirita. Qepët i pren në unaza të trasha ose të holla, feta domatesh të përkryera, shirita karrotash, madje edhe preferuarat e të gjithëve – patate për pomfrit. .

Është ideale për prerje dhe grirje sikur për 2 apo 20 njerëz. Do të preni perimet dhe pemët tuaja shumë shpejtë me të mahnitshmin Super Slicer! Pregatitja e ushqimit nuk ka qenë kurrë më shpejt ose më e lehtë se tani me SlicerSuper!

Aktualishte nuk ka sasi nga ky produkt!

Categories: ,