Out of Stock

Supe rmop pro

14.99 

Shtupa e mahnitshme Super Mop Pro

 

Kjo shtupe eshte ideale per te gjitha llojet e dyshemeve. Parket, linoleum, pllaka apo laminat, kjo shtupe do bej pastrim shume te mire dhe do e mbledh edhe piken e fundit te ujit. Mekanizmi super efikas, shtrydh shtupen deri ne tharjen e saj maksimale dhe shtupa do jete perseri e gatshme per pastrim apo edhe per mbledhjen e ujit.

Aktualishte nuk ka sasi nga ky produkt!

Categories: ,