Straight Wizard Brusha Elektrike

39.99 

Me ndihmën e brushave të reja qeramike për drejtimin e flokëve, ju do keni  çdo ditë flokë të përkryera dhe do dukeni sikur posa keni dalur nga salloni e flokëve. Në vetëm pak minuta ju mund të perfitoni flokë të butë dhe me  vellim të plotë. Kjo nuk do të dëmtojë flokët tuaj, dhe ju do të keni mundesine te stiloni floket tuaja  çdo ditë.

 

Karakteristikat:

 

30 brushat e dhëmbëve qeramike butë pershkojne flokët

Është e madhe dhe e pershtatshme për të gjitha llojet dhe gjatësisë së flokëve

Temperatura mund te rregullohet deri  në 230 ° C

Ekran LCD

Eshtë i përshtatshëm edhe per udhetime.