Spray mop 2 ne 1

24.99 

SPRAY MOP 2 NE 1

Ju prezantojme shtupen e re e cila posedon nje mekanizem revolucionar i cili e ben shume te lehte pastrimin e perditshem dhe pastrimi behet shpejte dhe ne menyre perfekte.

Mekanizmi i ri ne kete shtupe, ben te mundur mosperdorimin e kovave te merzitshme. Mjafton te mbushni me uje dhe me ndonje aromatizues shishen e shtupes, ta vendosni ate ne vendin e vet dhe te filloni pastrimin pa i lagur duart fare. Shtypni dorezen e mekanizmit dhe sperkatni uje para shtupes vetem me disa shtypje te dorezes. Me pas pastroni pjesen perpara jush duke larguar te gjithe pluhurin ditor nga hapesirat ku ju jetoni.

Kjo shtupe eshte ideale per te gjitha llojet e dyshemeve. Pastron shume mire, pllakat, parketin, llaminatin si dhe cdo lloj tjeter te dyshemese qe kemi ne shtepite tona. Gjithasthu posedon shtesen te cilen posa e vendosni ne shtupe, mund te pastroni edhe dritaret ne menyre te perkryer dhe pa pasur nevoje per shkalle.

Pas perdorimit, largoni lecken, pastrojeni ate dhe vendosni shtupen ne vendin ku e mbani, te gatshme per pastrimin e ardhshem. Mund te perdorni per pastrim vetem uje ose mund edhe ti shtoni ndonje aromatizues qe pas pastrimit te shperndani edhe arome te mire ne dyshemete tuaja.

Categories: ,