Set tigan, tenxhere dhe 1 kapak

49.99 

SET TIGAN 24CM, TENXHERE 24CM DHE 1 KAPAK 24CM.  Tigani univerzal si dhe tenxherja qe do i perdorni cdo dite, te madhesise 24 cm dhe te bere ne menyre qe ushqimet mos te ngjiten ne ato, jane te bera nga qeliku i forte dhe i trashe. Kjo trashesi e ben kete tigan shume ekonomik sepse temperatura e duhur ne trupin e tiganit dhe tenxheres, do te arihet me shpejte si dhe do qendroje ne ato me gjate se sa ne enet konvencionale. Tigani dhe tenxherja kane nje siperfaqe e cila nuk ngjet, dhe pregatitja ne ato mund te behet vetem me disa pika vaj. Ne kete menyre, ushqimet do jene me te shendetshme dhe do i ruajne me shume vlerat ushqyese. Kapaku i cili vie ne kete set, mund te perdoret sikurse ne tigan, ashtu edhe ne tenxhere pasi qe te dy enet kane madhesine e njejt.

Tigani dhe tenxherja kane nje fund special i cili e ben te mundur perdorimin ne te gjitha llojet e mundshme te pllakava nxehese te sobave aktuale. Pregatitja e ushqimit me kete tigan dhe tenxhere, duhet te behet ne nxehtesi mesatare, mos perdorni vegla metalike per perzierjen e ushqimeve gjate pregatitjes ( perdorni ato nga druri ). Pas perdorimit, kursesi mos e futni tiganin apo tenxheren ne uje te ftohte sepse do demtoni siperfaqen jo ngjitese te tiganit. Blini nje set dhe perdoreni cdo dite.

Categories: , ,