Refill twista mop

7.99 

TWISTA MOP REFILL

Pas perdorimt te perditshem dhe demtimit te leckes microfiber se Twista Mop, nuk keni nevoje te blini prap Twista Mop komplet produktin por shfrytezoni mundesine dhe blini vetem lecken zavendesuese Twista Mop refill.

Vetem largoni te vjetren nga shtupa, vendosni lecken e re dhe shtupa eshte gati per perdorim te perditshem perseri.

Per informata shtese ne lidhje me shtupen Twista Mop, lexoni me shume per kete produkt ne faqen tone.

Categories: , ,