Proclean Spray Mop

29.99 

ProClean Spray Mop

Mopi me i ri per pastrim te te gjitha llojeve te dyshemeve. Ky mop posedon nje mekanizem shume kualitativ te sperkatjes se ujit dhe perdorimi i tij gjate pastrimit ditor, do jet shume i lehte ndersa pastrimi do realizohet shume shpejt.

Posedon shishen prej 300 ml ne te cilen vendoset uji i paster apo ne kombinim me ndonje aromatizues. Nuk keni nevoje per kova te medha dhe te renda me uje per pastrimin e kokes se mopit. Mjafton te hiqni koken e mopit dhe me kreherin te cilin ky mop posedon, te pastroni koken e mopit shume shpejte dhe shume lehte.

Perdoreni cdo dite per pastrimin e shpejte dhe te lehte te ambientit tuaj.