Pro v premium

49.99 

Prerësi super i mprehët!
Pro V Premium, produkti origjinal gjerman ju mundëson rezultate të shpejta dhe mbresëlënëse, pa u lodhur fare. Pro V Premium pret në feta dhe shirite të trasha ose të holla frutet dhe perimet tuaja. Çdo gjë që do e përpunoni me Pro V Premium, do të jetë e përkryer. Prerëset janë nga materiali çelik ABS që nuk ndryshket. Pro V Premium përmban një teh për prerje të lehtë në feta me formën e shkronjës V, plus pesë shtojca të ndryshme dhe mbajtësin me funkcion sigurie e cila i mban gishtërinjët tuaj larg prerseve. Ofrohet në ngjyrë të kuqe dhe portokalli.

Categories: , Tag: