Perfect steps

39.99 

Nuk keni nevojë për krahë!

Perfect Steps, mënyra më e re për të hequr peshë dhe të arrini formën e dëshiruar. Perfect Steps mbathjet janë projektuar nga shkenctarët për të ju ndihmuar të reduktoni peshën, të reduktoni yndyrën në trupin tuaj, për të djegur kalori, të zvogëloni masën celulite, për përmirësimin e qarkullimit të gjakut dhe qëndrimin e drejtë, pa shkuar fare në palestër.

Perfect Steps ofrohen në ngjyrë të bardhë apo të zezë nga të gjitha madhësitë.