Instalife

21.99 

 

InstaLife është sistem me aku presion i cili nuk dështon dhe shpejtë largon dhimbjen nga mesi juaj duke shkuar poshtë nervit nëpër kofshë dhe deri te pjesa posht këmbëve. Vetëm vendosni InstaLife nën gjurin tuaj dhe shtrëngoni shiritat.

Shtresa e jastëkut të but 3 centimetra, qëllon me aku presion në mes të muskulit tuaj të këmbës dhe kështu lehtëson dhimbjen menjëherë. Pra, pse një shtrënges e tillë që vendoset nën gju, eliminon dhimbjen në shpinë?

Dhimbjet e mesit zakonisht përcillen përmes nervit sciatik i cili është nervi më i gjatë në trup dhe fillon në mesin tuaj dhe përfundon në fundin e këmbëve tuaja. InstaLife do jet investimi më i mirë që keni bërë.

Një tretman tek kiropraktikuesi mund të kushtojë shumë dhe do ju duhen më shumë se një tretman. Nëse ja shtoni edhe ilaqet, losionet, jastëkat e nxehtë dhe kremat, do harxhoni qindra euro çdo muaj.

Pra, është koha të largoni ilaqet, kremat, jastëkat e nxehtë si dhe vizitat e shtrenjta javore tek mjeku. Tani është koha për përvojën me InstaLife.