Nutri Blitzer

99.99 

NUTRI BLITZER 700 WAT

Merrni të mahnitshmin Nutri Blitzer për ushqime dhe pije superiore në pak sekonda.

Nutri Blitzer është mënyra më e shpejtë dhe më e lehtë për të marrë vlera ushqyese thelbësore që i nevojiten  trupit tuaj. Tehet e çelikut kanë mbi 19.000 rrotullime në minut, duke krijuar një vorbull ciklonik që bluan peme, perime, fara, gjethe, lëkur etj.

Në këtë mënyrë lejon të gjitha vitaminat, vlerat ushqyese, mineralet dhe fibrat që blendohen, të mbesin në ushqimin tuaj, të cilën gjë blenderet e zakonshëm e lënë pas.

Perdorni librin me 160 faqe per kombinime të ndryshme dhe produkte të shijshme dhe të shëndetshme për çdo stine.

SETI përfshin:

160 faqe libër me receta të ndryshme

Fuqia 700W

2 x gota 650ml të shkurtra

1 x 900ml gote e gjatë

2 x doreza të gotave

1 x Tehu i kryqezuar

1 x Tehu për bluarje

2 x Kapake për shume perdorime

Shfrytëzoni të gjitha proteinat, vitaminat, mineralet, fibrat dhe vlerat ushqyese çdo ditë së bashku me të gjithë familjen, me Nutri Blitzer.