Out of Stock

Magic tablecloth

14.99 

Mbulesa që I reziston njollave!

Tani mund ti haroni këto njolla të mërzitshme dhe acaruese. Mbulesa jonë magjike ka aftësi që njollat e lëngshme ti mbaj mbi sipërfaqen e vet duke mos i lënë ato të depërtojn në mbulesë dhe duke e mbajtur atë të pastër. Krjet qka duhet të bëni është të thithni njollën me një leckë.

Mbulesa Magjike është e bërë nga materiali i butë dhe ka dizajn modern dhe mund të përdoret për secilin rast duke përfshirë edhe rastet më të veqanta për ju. Mbulesa Magjike do mbaj tavolinën tuaj të pastër dhe ajo mund të lahet edhe në lavatriqe në 30 °.

Aktualishte nuk ka sasi nga ky produkt!

Categories: , ,