Kombinimi Alfa, 10 euro me lire nese keni kupon

Kete oferte mund ta shfrytezoni vetem nese keni kuponin per kete pako.

Nese keni kuponin, futeni produktin ne shporte, me pas shiqoni shporten dhe ne fushen per futjen e kuponit, futni kuponin dhe vlera totale do zvoglohet per vleren e kuponit. Kjo eshte e gjitha.

Oferta Kombinimi Alfa ju mundeson te blini:

Cmimi total i rregullte i 3 produkteve 37.97 ndersa Kombo Alfa vetem 27.97. Ju kurseni 10 Euro nese keni kuponin.

1x Tigan 24 cm nga cmimi i rregullte 24.99 Euro per vetem 18.99 Euro
1x Mbeshtetesen per karrige Sit Right nga cmimi i rregullte 7.99 Euro per vetem 5.99 Euro
1x Mbajtese univerzale telefoni nga cmimi i rregullte 4.99 Euro per vetem 2.99 Euro.

Category: