Kanguru smartowel

24.99 

SMARTOWELL


Haroni zakonet dhe mundimet e vjetra gjatë kohës së pushimit tuaj. Nuk ka me duar te zëra apo peshqira që bien. Ju prezantojm peshqirin Kanguru Smartowel, ideal për në shtëpi, në gjim pas dushit apo në pishinë si dhe në plazh.

Lejoni  Kanguru Smartowelin të kryej funkcionin e vet, në vetëm 3 sekonda. Mund të zgjidhni nga dy ngjyra shumë moderne, e kuqe apo e kaltër dhe mund të përdoret nga të dyja gjinit. Eshtë elegant, kompakt dhe thith ujin shumë. Kanguru Smartowel  është produkt i patentuar  italian i cili pushimet do ju bëj më të mira, më praktike dhe gjithsesi, më me stil.

Mereni me vete kudo dhe shfrytëzoni benificionet e shumta të Kanguru Smartowel. Shkoni në pushim pa u brengosur për peshqir, dukuni bukur dhe ndihuni për mrekulli me Kanguru Smartowel.

Nuk ka nevojë të hekuroset  dhe është i gatshëm të përdohet përsëri në çast. E veqanta  e peshqirit tonë Kanguru Smartowel është se mund ta vishni në  dy mënyra shumë moderne. Toga ose Tjunik. Zgjedhni stilin tuaj të preferuar me Kanguru Smartowel peshqirin. Peshqiri që ju mund ta vishni. Thirrni  dhe porositni Kanguru Smartowel  menjëherë. Dhuroni vehtes pushime komode dhe me shumë stil me Kanguru Smartowel.