Hot huez

14.99 

HOT HUEZ- NGJYRA MODERNE

Ky paketim permban 3 ngjyra te ndryshme per ngjyrosjen e flokeve. Keto ngjyra nuk jane permanente dhe pas pastrimit te flokeve, ajo largohet nga floket. Vetem fusni floket mbrenda kapakut dhe terhiqeni ate deri ne fund te flokut per te ngjyrosur ato. Me pas, per te mbajtur ngjyren per floku, pas aplikimit te ngjyres, lyeni floket me llak flokesh.

Perdorni imagjinaten dhe lyeni floket me ngjyra te ndryshme dhe perfitoni nje dukje te diteve te sotme.