Hot buns

11.99 

HOT BUNS

Krijoni formen me te mire te mundshme me perdorimin e produktit Hot Buns. Paketimi permban 2 Hot Buns te madhesive te ndryshme, ndersa produkti eshte i disponueshem ne dy ngjyra te ndryshme, te zeze dhe bezh.

Rregullimi i flokeve sikur ne foto do behet per vetem pak sekonda ndersa floket do qendrojne ne vend gjate gjithe dites.