Footsie blanket

23.99 

FOOTSIE BLANKET

Mbajeni vehten tuaj dhe këmbët tuaja nxehte dhe rehatshëm me batanijen luksoze Footsie Blanket nga JML.

Kjo batanije eshte e butë dhe do ju mbaj ne disponim veror ne mes te dimrit duke trajtuar edhe kembet tuaja. Batanija nga ekstra-pelushi ka dhe xhepat e projektuar posaçërisht për të mbajtur gishtërinjtë tuaj komod dhe të ngrohtë në mënyrë që kurrë me nuk do ju duhet të shqetësoheni në lidhje me këmbët e ftohta ndonjehere.

Madhesia: 127cm x 152cm

Ngjyra: Kuqe ose kalter

Materiali: 100% polyester

Mund te lahet ne lavatriqe.