Edge knife pro

12.99 

THIKA THE EDGE KNIFE PRO


Kjo thike univerzale kuzhine do I zevendesoje gati te gjitha thikat qe keni ne shtepi. Mund te perdoret per prerjen e te gjithe perberesve te mundshem ushqimor, ndersa dhembet e saj te mprehte, nuk kane nevoje te mprihen sepse ato kurre nuk do demtohen. Kjo thike eshte aq e forte sa qe me te mund te prisni gjithqka, edhe kanaqet mund te prehen pa u demtuar tehi I thikes. Posedon nje bisht ergonomik dhe ka formen e bishtit te thikave qe perdorin kuzhinjeret profesional. Bishti I quar larte, ben te mundur mos lendimin e dores gjate perdorimit te saj. Tehu I thikes ka 2 maja me te cilen mund ti kapni perbersit e prere dhe ti vendosni ato ne ene, pa pasur nevoje ti prekni me duar. Me perdorimin e kesaj thike, perveq qe do I ruani duart tuaja, ju do ruani edhe vlerat ushqyese ne perberesit tuaj pasi qe prerja eshte precize dhe ne kete forme ju nuk do I demtoni perberesit dhe ne kete menyre, humbja do jet minimale.

Categories: ,