Out of Stock

Magnetic Door mesh

19.99 

PERDJA MAGNETIKE KUNDER INSEKTEVE

Perdja magnetike do jete zgjidhja ideale verore per te parandaluar hyrjen e insekteve te ndryshme mbrenda ambienteve

tuaja si dhe lejimin e qarkullimt te ajrit te paster ne te njejten kohe. Montimi i kesaj perdeje eshte shume i lehte dhe nuk do ju nevojitet as edhe nje vegel shtese.

Dimenzionet e perdes jane 90cmx 210cm.

Ne paketim perfshihen edhe ngjiteset praktike per montimin e perdes ne dere si dhe thumbat per perforcime shtese.

Perdja permban 18 magnete te fuqishem ne te dyja anet e perdes per te mundesuar kalim te lehte permes saj,

dhe pas kalimit, magnetet e fuqishem ribashkohen vetvetiu pas jush dhe keshtu mbyllet perdja automatikisht.

Kjo perde eshte shume praktike edhe per femijet si dhe per kafshet shtepiake.

E disponueshme ne ngjyre te zeze.

Aktualishte nuk ka sasi nga ky produkt!

Categories: , ,