Doktor power

11.99 

PASTERTI NE KUZHINE DHE BANJO

Është preparat i ri  për pastrim i cili do të ju kursej kohë dhe mund gjatë pastrimit të hapësirave të ndryshme të shtëpisë suaj. Doktor Power është produkt që nuk e dëmton ambientin dhe vjen së bashku me një shpuzë speciale për pastrim. Është jo toksike dhe lehtë i zbërthyeshëm. Pastron kuzhinën tuaj nga lart në fund, bën veturën tuaj të xixëllin, pastron prej tenxhereve, filtereve e deri te hekuri, në vetura dhe motor madje, edhe në atlete! Vetëm lageni shpuzën, lyjeni në xhel dhe shtrydheni për t’a liruar shkumën e fuqishme të pastrimit.

Categories: , ,