Deluxe Bath Spa

69.99 

PERJETONI SPA NE SHTEPINE TUAJ!

Relaksohuni në shtëpinë tuaj pas një ditë të vështirë me këtë spa luksoze. Krijon fluska të fuqishme të cilat do ju ndihmojnë të largoni stresin dhe lodhjen e ditës.

Përshtatet për çdo sipërfaqe vaske, të madhe apo të vogël. Shtroja mbushet me ajër dhe prodhon fluska të cilat do ju ndihmojnë të relaksoheni totalisht.

Nuk keni nevojë të hargjoni një mal me para për të vizituar sallonet e ndryshme të cilat ofrojn spa. Tani këtë mund t’a bëni në shtëpinë tuaj, çdo ditë, dhe jo vetëm ju por e gjithë familja.

Vërejtje: Për shkaqe sigurie, mos të përdoret nga të miturit pa praninë e prindit apo kujdestarit. Aparati elektrik nuk lejohet të vie në kontakt me ujin e vaskës në asnjë mënyrë!

Categories: ,