Clean feet

9.99 

CLEAN FEET – BRUSHA PER PASTRIMIN E KEMBEVE

A e keni veshtire ti pastroni kembet tuaja si duhet gjate procesit te pastrimit si ne dush asthu edhe ne vaske? Pastrimi i kembeve nuk duhet te jete i veshtire dhe stresues.

Tani me Brushen ne forme te papuqes per pastrimin e kembeve, kete gje do e keni shume me te lehte se kurre me pare. Krejt cka duhet te beni, eshte te vendosni brushen ne dush apo vaske, duke i bere presion qe ajo te kapet permes mbajtesve te vakumit dhe te pastroni kembet tuaja per mrekulli.

Brushat jane shume praktike dhe futen permes gishtave tuaj duke larguar te gjitha papastertite ne disa sekonda. Gjithashtu ne pjesen e pasme, brusha posedon nje guri per pastrimin e thembres per te larguar lekuren e demtuar. Pastrimi dhe rivitalizimi i kembeve tuaja, nuk ka qene kurre me i lehte.

Categories: ,