Out of Stock

Ceracraft knifes

21.99 

THIKAT ME SIPERFAQE QERAMIKE

Këto thika ultra jo-ngjitese te veshura e qeramike do të presin çdo ushqim. Tehet nga çeliku super i mprehtë janë të veshura në Ceracraft qeramike jo-ngjitese dhe keshtu ushqimi nuk do ngjitet ne ato, duke lënë një prerje të pastër dhe të saktë.

Thikat jane tepër të qëndrueshme. Veshja qeramike në këto thika te mprehta i mbron ato nga ndryshku dhe ndalon transferimin e shijeve dhe aromave në mes të ushqimeve. Dhe me mbrojtjen e shtuar nga lëvozhga mbrojtëse individuale, dhe me bisht të butë ergonomik, këto thika janë gjithmonë të gatshme per pregatitje të përsosur për çdo dite.

Kompleti përbëhet nga:
15.20 cm thikë kuzhinjeri profesional
11.40 cm -thikë univerzale
8.60 cm thikë per krasitje

Aktualishte nuk ka sasi nga ky produkt!

Categories: ,