Atomic Beam llamba

21.99 

Atomic Beam llamba

Llamba Atomic Beam është e bërë nga alumini, është e lehtë, dhe në gjendje të përballojë kushtet ekstreme. Ndizet në 5000 lux, 40 herë më të fortë se llambat e zakonshme të dorës. Rrezja e dritës është e rregullueshme, nga fokusi I  ngushtë në të gjerë.

Ideal për përdorim shtëpiak ose për përdorim në automjet.

Categories: , ,